Besøg ”gr’ISERIET” og prøv en Bubble Waffle

Kom og smag de lækre nybagte Bubble Waffles med hjemmelavet italiensk is i mange varianter.

En sikker vinder for smagsløgene, et dejligt sted med skøn udsigt – helt i strandkanten med masser af plads til at hygge sig, bade og nyde sommeren.

1

gr´ISERIET gør dig afhængig af en særlig is-oplevelse

gr´ISERIET med tryk på IS. Stedet og oplevelsen ved Hølken Strand, der er mere end almindelig cool. En is-smagningsoplevelse ud over det sædvandige. Oplagt til en hyggelig tur med familien, mødestedet for vennerne eller bare en tur ud i det grønne for at opleve dét, der smager af sommer.

Nyd de friskbagte Bubble Wafles med ægte, lækker, italiensk is eller softice suppleret med flere lækre toppings. Gør smagsoplevelsen komplet med

  • icecoffee lavet på håndbrygget espresso fra Farm Mountain eller
  • friskkværnet kaffe i næsten alle varianter med frisk mælk eller
  • frisklavet milkshake med 2 valgfrie italienske iskugler og lækker topping eller
  • en kold special øl

gr´ISERIET hos HYGGE Strand Camping er klar til at tage imod hele sommeren.

Hølken Strand – en perle på Østkysten

Østkysten, når den er bedst. Oplev det selv og besøg Hølken Strand, der naturskønt ligger ud til Kattegat. I stille og rolige omgivelser er der god plads, højt til himlen og en dejlig strand tæt ved skov. Slap a´ hvor er det rart og fredeligt.

Er I til en tur i bølgen blå, så er stranden og vandet klar til at tage imod – her er badebro og blåt badeflag. Er I til udsigt, så nyd konturen af Samsø og Tunø og følg skibene og færgerne på vandet.

Hver onsdag i hele sommersæsonen er der veteran-træf på plænerne foran HYGGE Strand Camping. Her mødes gamle biler, motorcykler og knallerter, og her kan sulten stilles med grillpølser og is på HYGGE Strand Camping.

Den hyggelige kyst ved Kattegat byder også på Saksild Strand og Hou.

1