Nyheder på HYGGE Strand Camping

OPDATERING MANDAG D. 7. juni 2021

Campingpladsen er ÅBEN, og solen skinner🌞🇩🇰🌞

SÆSON START 2021

Som noget helt nyt, slå vi dørene op i morgen lørdag d. 20. marts kl. 9.00 for vores sæsongæster – en hel uge før normal åbning, så er der lidt ekstra tid til opbygning før Påsken – Go’ arbejdslyst…


Vintergækker

9 Nye XXL Komfort sæsonpladser med enestående beliggenhed, ned mod stranden og kig til Kattegat og Samsø Bælt.

Fleksibel forårs eller efterårs plads - Flexplads

Har I for travlt i foråret, en konfirmation eller andre aktiviteter som gør at I ikke føler at I kan udnytte en ”hel” forårsplads..? Så har du nu mulighed for at få en fleksibel forårs eller efterårs sæsonplads her på Odder Strand Camping.

I 2020 åbner vi igen dørene for to Åbent Hus-arrangementer for nye som gamle fastliggere. Vi vil derfor gerne invitere dig og dine nærmeste indenfor, så I kan få et indblik i pladsen, mulighederne, aktiviteterne og området. Alle er velkommen.

I 2018 åbner vi dørene for en ny tradition, nemlig Åbent Hus-arrangementer for nye som gamle fastliggere. Vi vil derfor gerne invitere dig og dine nærmeste indenfor, så I kan få et indblik i pladsen, mulighederne, aktiviteterne og området. Alle er velkommen.

Alle danske campingpladser har pligt til at registrere deres gæster, hvilket gælder uanset om man bor i telt, campingvogn eller hytte. Camping Key Europe letter indtjekningen og giver dig også andre fordele.

Odder Cykel Klubs store internationale etapeløb for ryttere fra 9-18 år Tour de Himmelfart sætter deltagerrekord.

Veteranbiler hver onsdag, fra Påske og til september.
Oplev en masse flotte gamle biler, når der hver onsdag er veterantræf på fællesarealet.

Vi tilbyder gratis WiFi på hele pladsen.

Odder er en vigtig del af Kulturby 2017 i Aarhus...