Odder er en vigtig del af Kulturby 2017 i Aarhus...

KulturOdder

 

Skal du besøge Odder Strand Camping ved den østjyske kyst i 2017 og frem efter, så kan du godt begynde at glæde dig - Odder er en del af den Europæiske kultur hovedstad 2017

Hvad sker der så i Odder?:

I OdderKommune kommer der masser af spændende events og kultur oplevelser i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Læs mere om begivenhederne her

 

Du kan også finde Aktivitetskalenderen for Odder Strand Camping her: http://www.odderstrandcamping.dk/aktivitetskalender

 

Hvilke kultur begivenheder kan jeg opleve?

I 2017 vil du i Aarhus og hele Midtjylland opleve fest, festivaller, fyrværkeri og "kæmpe" events, "fuldmåne-events" og masser af andre spændende begivenheder.

Nogle af de største begivenheder er samlet på Aarhus 2017´s hjemmeside: Se udvalgte highlights her:

Her kan du også finde det fulde program, se det her:

Hvad er Europæisk Kulturhovedstad?

Aarhus og Region Midtjylland er udnævnt til at være Europæisk Kulturhovedstad 2017, herunder også Odder

Projektet bliver udviklet i samarbejde med Aarhus, Region Midtjylland og de øvrige 18 kommuner i regionen, heriblandt Silkeborg Kommune.

Under temaet RETHINK/GENTÆNK vil Aarhus og regionen i løbet af de kommende år byde på mere end 300 kultur- og sportsbegivenheder. Der vil desuden komme 12 fuldmåne-events, som skal trække over 50.000 tilskuere til hver.

Kulturhovedstaden består ikke kun af kulturarrangementer. Temaet RETHINK/GENTÆNK er en vision for by- og erhvervsudvikling, turisme, innovation og infrastruktur i hele regionen, som skal gøre det endnu mere attraktivt at bo og arbejde i Region Midtjylland.