Fleksibel forårs eller efterårs plads - Flexplads

Har I for travlt i foråret, en konfirmation eller andre aktiviteter som gør at I ikke føler at I kan udnytte en ”hel” forårsplads..? Så har du nu mulighed for at få en fleksibel forårs eller efterårs sæsonplads her på Hygge Strand Camping.

Konceptet går i sin enkelthed ud på at du kun betaler for de ophold/dage du og familien er her på campingpladsen og står vognen tom i øvrige hverdage og weekender er det naturligvis gratis.

Læs om de mange fordele ved at være fastligger på Hygge Strand Camping – klik her


Blomsterhaek

 

Booking og priser

Står vognen tom i Kr. Himmelfart og Pinse betales gældende overnatnings takster for 4 dage i Kr. Himmelfart* og 3 dage i Pinsen* (2 personer og plads) Pris i alt 2.195,- som er minimumsprisen for din Fleksible forårs sæsonplads. Prisen for en fleksibel efterårsplads er 450,- (1 weekend for 2 personer)

Ved reservation af pladsen betales det fulde beløb som betragtes som et indskud/depositum, når dette er opbrugt betales der blot for overnatninger samt pladsgebyr ved hvert besøg. Strøm tilkøbes som "el-pakker" af 25, 50 eller 100 kwh

Flex pladsen kan selvfølgelig også benyttes af andre end dem som ejer vognen, såsom familie eller venner, når blot de tjekker ind i Receptionen ved ankomst.

NB: Der er et begrænset antal Fleksible sæsonpladser til rådighed.

Se fordele og sæsonpriser her.