Lokalt

Ta’ på opdragelse i området nær pladsen – find dit hyggelige hjørne eller din favorit gårdbutik. Køb frisk fisk på Hou havn eller nyd en lækker frokost i Odder.

1

Odder byder på selvforkælelse

Gå på opdagelse i Odder og omegn og oplev en hyggelig by med venlig atmosfære, der indbyder til afslapning og selvforkælelse.

Oplev en fredfyldt ferie i skønne omgivelser.

Skøn natur, skønne oplevelser

Giv dig selv lidt ekstra forkælelse i ferien og oplev Odder og dens skønne omgivelser. I Odder finder du den dejligste natur – fra hvide strande til grønne skove og ikke mindst en dejlig venlig atmosfære.

De smukke omgivelser har inspireret mange kunstnere til at bosætte sig i området, hvoraf mange åbner dørene for gæster i løbet af sommeren.

I Odder kan du også besøge Odder Museum, nogle af områdets mange herregårde eller tage et spil minigolf på Danmarks ældste minigolfbane.

Hver onsdag fra kl. 17 kan du også komme tilbage i tiden, når gamle veteranbiler samles på fællesarealet ned mod stranden.

1
1

Specialbutikker og smagfulde oplevelser

Tag også en tur ind til Odder by, hvor der er rig mulighed for selvforkælelse i en af byens mange specialbutikker og kendte kæder. Her vil I opleve en charmerende og levende by, hvor det er nemt og hyggeligt at shoppe, eller bare at slændre ned ad gågaden.

Også i området omkring Odder er der rig mulighed for en god og smagfuld oplevelse. Området er kendt for sine mange gårdbutikker og lokale råvarer, hvor smag og kvalitet giver en autentisk oplevelse til den ægte livsnyder.

Tag også turen til Skanderborg, der ligger kun 20 minutters kørsel fra Odder. Her finder du smukke omgivelser og en hyggelig by, som er ideel for en afslappende tur til byen.


Odder Museum

museum

Vandhalla

vandhalla

Danmarks ældste minigolfbane

golf

Gårdbutikker

gaardbutikker