Hop fra ø til ø

Der er mange muligheder for en fredfyldt udflugt til småøerne, som befinder sig i nærheden af HYGGE Strand Camping. Besøg også de mange øer med rutefærgerne, der sejler fra fastlandet. Samsø, Tunø, Endelave, Alrø og Hjarnø. Ø-hop er et sandt eventyr. Her findes mange småhavne, hyggelige vige og skønne bugter.

1

Særlig ø-stemning

De små perler i både Kattegat og Horsens Fjord byder på en hel særlig stemning, der er en oplevelse værdig.

Samsø er en populær ø, der med sine sandrige børnestrande og sit flade landskab giver rig mulighed for en tur på cykel for hele familien. Lidt væk fra Samsø finder du Tunø – den bilfrie ø. Med en times sejlads fra Hou, kommer du til øen, der indbyder til aktivt friluftsliv.

Længere ned ad Kattegats kyst ud for Horsens Fjord ligger Endelave. Øen byder på skøn natur, klart badevand og vilde kaniner. Den lille ø er ideel til lange ture enten til fods eller på cykel.

Kystoplevelser fra ø til ø

I Horsens Fjord ligger øen Alrø. Her behøver du ikke båd, da øen kan nås med bil ad den 1 kilometer lange dæmning. Den lille hyggelige ø byder på ægte idyllisk stemning med gamle gårde, et lille landsby samfund og ikke mindst hyggelige cafeer med skøn udsigt.

Som den sidste ø i rækken finder du syd for Alrø øen Hjarnø. Øen er en flad, naturskøn ø med god mulighed for at lægge for anker og nyde den hyggelige atmosfære.

Besøg Visit Odder, og læs mere om de fem øer. Du er også velkommen til at finde inspiration i reception og få vejledning til, hvordan du kan hoppe fra ø til ø.

1