Ferieboliger De Lux med havudsigt

Ferieboliger De Lux er for jer, der elsker naturen og det frie liv... – altså bare man kan få en god seng med bløde dyner og puder at sove i, køkken- og badefaciliteter i topkvalitet og egen opvarmet spa. og samtidig er I en del af campingpladsen med alle fælles faciliteter.

camping natur hygge

Feriebolig med spa

Stor terrasse mod øst med havudsigt, stor udespa og solsenge. Se færgerne sejle forbi på vej mod Samsø og Tunø. Hør fuglene synge og bølgernes kontinuerlige brusen. Alt imens I mærker de masserende, varme bobler i spaen.

Aftenterrasse mod vest med Weber grill og havemøbler. Her nydes aftensolen samtidig med at der laves mad på grill, indtages et lille glas vin eller...

Ferieboligen er forsynet med SmartTV og fri adgang til eget WiFi.

 

Stue

Hyggelig stue i forbindelse med køkken. Dejligt komfortabelt sofahjørne med lækre bløde sæder og varme naturskind. Her kan man hygge og varme sig ved el-pejsen på en kølig dag. Indrettet med spisebord og 4 siddepladser. Udgang til terrassen med bred skydedør, der kan åbnes helt op, så ude og inde næsten smelter sammen. Alt sammen i lækre materialer og moderne stil.

 

camping aarhus horsens
camping natur hygge

Soveværelse

Soveværelse med dejlig stor dobbeltseng redt op med dyner og puder. Her er lys og luft og udgang til terrasse. Mørklæggende gardiner så søvnen bliver endnu bedre.

Mulighed for tilkøb af 2 opredninger på sovesofa.

Sov godt og få en bedre ferie.

 

Badeværelse

Velindrettet badeværelse med toilet, bruseniche, håndvask med håndsæbe. Forsynet med praktisk håndklædetørrer, stort spejl og føntørrer. Alt sammen i ny lækre materialer og overflader. Her er rart at være, når personlig hygiegne skal være i top.

 

camping aarhus horsens
camping natur hygge

Køkken

Fuldt funktionelt køkken med køleskab, opvaskemaskine, varmluftovn og induktionkomfur. Så her kan I tilberede jeres måltider og indtage dem ved spisebordet indenfor. Eller tag maden med ud på terrassen, hvor der også er spisepladser. I køkkenet er der selvfølgelig også kaffemaskine, elkedel og stempel-kaffekande – en dejlig varm kop kaffe eller the er en absolut nødvendighed for mange mennesker. I skabene finder I alt nødvendig service, viskestykke, karklud, opvaskemiddel og opvasketabs.

Velbekomme!

 

Praktisk info

Ankomst er fra kl. 15.00 og afrejse er senest kl. 10.00.

Ferieboligen er for 2 personer, med mulighed for tilkøb af 2 ekstra personer.

Morgenmad, linned, håndklæder, samt forbrug og slutrengøring er inkl. i prisen.

Morgenmadskurv og evt. tapas, nydes i ferieboligen.

Fuld adgang til alle faciliteter på HYGGE Strand Camping, herunder vaskehus (mod betaling).

 

Hund er velkommen efter forudgående aftale. Der er mulighed for at benytte 2 af vores Ferieboliger med hund.

 

Tilkøb:

Bobler og snack ved ankomst 175,-

Tapas anretning pr. pers. 135,- (bestilles 2 dage før ankomst).

1 fl vin til tapas 110,-

Ekstra morgenmadskurv pr/pers 85,-

Ekstra person 300,-

1 hund 300,- / 75,- efterfølgende dag

camping aarhus horsens