camping natur hygge
El-bil opladning ikon el bil opladning

På HYGGE Strand Camping har du mulighed for at oplade din el-bil via Monta’s ladenetværk.

Vi støtter den bæredygtige fremtid, og følger udviklingen af el- og hybridbiler, så vi altid er med på, hvad der sker på området og kan opdatere vores udstyr løbende.

Varmepumper ikon el bil opladning

Varmeforsyningen på campingplads er energirigtige og moderne varmepumper. Varmepumperne sørger for vores opvarmning i alle campingpladsens bygninger. Og så sørger de også for, at der er varmt brugsvand i hanerne.

camping aarhus horsens
camping natur hygge
Vi sparer vand ikon el bil opladning

På alle tappesteder er der vandsparere, og vores fælles brusere bliver forsynet med opblandet vand, og så er der timer på, for at undgå unødigt lange bade. Alt vores brugsvand på campingpladsen er blødt vand, hvorved vi også sparer på rengøringsmidler og undgår tilkalkning, som vil kræve utidige udskiftninger af installationer.

Affaldssortering ikon el bil opladning

I dag sorterer vi affald, som vores renovationsselskab foreskriver. Det er vi faktisk slet ikke tilfredse med. Så i fremtiden vil vi sortere meget mere. Hele 11 forskellige fraktioner, til gavn for vores fælles miljø. Vi håber, I vil tage godt imod.

camping aarhus horsens
camping natur hygge
Bioklipning ikon el bil opladning

Når vi klipper vores grønne plæner, lader vi afklippet ligge i bittesmå stykker, som er med til at forbedre jordkvaliteten og gøde jorden, så vi er fri for at tilføre kunstgødning. Vi bruger dermed heller ikke energi på at køre græsafklip bort. Endelig har vores plæneklipper nyeste teknologi i forhold til brændstofforbrug.

Strømbesparelser ikon el bil opladning

Alle lyskilder er LED- eller sparepærer, der bruger langt mindre energi end glødepærer. LED- og sparepærer har desuden væsentlig længere levetid end glødepærer, så udskiftning og bortskaffelse sker langt sjældnere. Pærerne giver et behageligt blødt lys, til gavn for vores og jeres velbefindende.

camping aarhus horsens
camping natur hygge
Minimalt papirforbrug ikon el bil opladning

I vores administration og i receptionen sparer vi, så vidt muligt, på papiret. Fx får du tilsendt din kvittering/bon på e-mail. Vi sørger for, at alle vores elektriske apparater går i dvale, når de ikke er i brug, så de ikke bruger unødigt strøm.

Miljøvenlig rengøring ikon el bil opladning

Alle vores rengøringsmidler er, så vidt muligt, svanemærkede produkter. Svanemærket er en garanti for, at produkterne opfylder skrappe miljøkrav, og tager hensyn til den menneskelige sundhed. Samtidig giver brugen af miljørigtige rengøringsmidler bedre arbejdsmiljø og vilkår for vores rengøringspersonale.

camping aarhus horsens