Nyd naturen fra vandet

Få den bedste siddeplads i naturen – kysten ved Odder er ikke kun perfekt til at dase. Her er det også oplagt at opleve den lange kystlinje fra havsiden i enten havkajak eller i en tur med båd. Kajak, Bådture og Wind- eller kite surfing. Nyd naturen og nyd dagen med en tur på vandet.

1

Kajak eller Roklub

Har du en sæsonplads på HYGGE Strand Camping kunne du overveje et medlemsskab af Odder Roklub eller Hou Kajakklub hvor der er mulighed ofr at lære at sejle kajak og der er også masser af fælles arrangementer. www.odderroklub.dk - www.hou-kajakklub.dk

 

Idylliske Norsminde

Tag f.eks. turen til Norsminde, der i dag er et yndet udflugtsmål. Om sommeren summer det af liv med krabbefiskende børn, kajakroere der smutter igennem slusen og folk der bare nyder roen og idyllen på den hyggelige havn.

Mærk roen sænke sig

Tag en tur ud på havet og nyd den fantastiske natur fra havsiden. Her kommer du helt tæt på naturen og oplever roen sænke sig, mens du glider let over vandets blå bølger.

Få fornyet energi, og kast dig ud i bølgernes blå. Mærk vinden i håret på en tur henover bølgerne med wind- eller kitesurfing.

Tager du turen ind til Hou, kan du nyde havet fra den mere fredfyldte side med en tur i båden til én af de mange nærliggende småøer.

Oplev de smukke og fredfyldte omgivelser på vandet langs Odder kysten.

1