Camping i campingvogn eller autocamper

HYGGE Strand Camping er indrettet med 4 forskellige pladstyper. Rummelige standardpladser, pladser med havudsigt, store pladser med havudsigt og ekstra store pladser med vand og afløb – også med havudsigt. Der er også særlige pladser til autocampere.

camping natur hygge

Standardplads

Rummelige kvadratiske pladser på 100 m2. Alle med nem adgang til servicefaciliteter og legeplads. Kort afstand til stranden.

Pladserne ligger både centralt på campingpladsen og i yderkanterne. Så er der mulighed for at vælge et sted med fred og ro eller et sted med lidt mere liv.

Sort farve på pladskortet.

 

Plads med havudsigt

Store pladser på 100 - 130 m2. Panorama havudsigt fra alle pladser. Tæt på fælles køkken, bad og toilet. Pladserne ligger i yderste række mod havet, og har kun naboer til landsiden.

Blå farve på pladskortet.

 

camping aarhus horsens
camping natur hygge

XL-plads

Ekstra store pladser på 100 - 130 m2. Alle har havudsigt og ligger forskellige steder på campingpladsen. Nogle helt bagest på pladsen langs marker i fred og ro, andre mere centralt med nem adgang til servicefaciliteter og legeplads.

Rød farve på pladskortet.

 

XXL-plads med havudsigt, vand og afløb

Ekstra, ekstra store pladser på 150 m2 med det hele. Her er der havudsigt, egen tilslutning til vand og afløb. Beliggende i fredeligt og roligt hjørne yderst på pladsen omgivet af natur og kun omkring 50 m til stranden.

Blå farve med dråbe-symbol på pladskortet.

 

camping aarhus horsens
camping natur hygge

Autocamperplads

Pladser specielt til autocampere på 60 - 100 m2. Alle ligger i nærheden af servicebygninger med fælles køkken, bad og toilet. Nem til- og frakørsel.

Lilla farve på pladskortet.