Autocampere – QuickStop / Stellplatz

Ønsker du at bo på pladsen i flere dage eller har du blot brug for en enkelt tryg overnatning, så er vi klar til at tage imod dig. Vi har kørefast underlag på udvalgte pladser – og som autocampergæst har du selvfølgelig også adgang til fællesfaciliteterne. Campingpladsen ligger centralt placeret i forhold til Aarhus og Horsens, så kig forbi når du er på de kanter.

camping natur hygge

Autocamper på HYGGE

Gør et hyggeligt stop på HYGGE Strand Camping. Tag en enkelt overnatning i de naturskønne omgivelser helt ude i vandkanten ved Kattegat. Eller bliv lidt længere og oplev stilheden, skønheden og den gode stemning.

Check in frem til kl. 23.00 – så kom endelig forbi til en overnatning.

 

En enkelt billig overnatning indenfor bommen

QuickStop kl. 20.00 - 10.00 – overnatning inde på pladsen på autocamper/standardenhed med fuld adgang til alle fællesfaciliteterne.

Ankomst fra kl. 20.00 og afrejse senest kl. 10.00 den efterfølgende dag.

Morgenbrød kan bestilles på campingpladsen.

Bestil evt. før ankomst på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

camping aarhus horsens
camping natur hygge

Længere ophold

For dig der ønsker et længere ophold benyttes de almindelige pladser til campingvogne. Her har vi 4 forskellige pladstyper; Standardplads, Plads med havudsigt, XL-plads og XXL-plads med havudsigt, vand og afløb.

Se pladstyper her!

HYGGE Camperudlejning

Hos HYGGE Strand Camping tilbyder vi udlejning af en Dethleffs Trend 90T7057 EBL autocamper. Denne moderne autocamper fra 2022/2023 har alt det udstyr, man skal bruge til et landevejseventyr. Skal du på opdagelse i Jylland eller rejse til udlandet, så er denne autocamper din perfekte følgesvend.

Autocamperen indeholder blandt andet:

• Køkkenredskaber • Garmin Camper GPS • 24” TV med HDMI • Borde og stole

Vi udlejer vores autocamper hele året rundt.

 

camping aarhus horsens