Havudsigt til alle

På HYGGE Strand Camping kan du næsten altid få en plads med havudsigt. Havudsigt er beroligende, afstressende og man bliver i godt humør.

saesonplads hygge artikelbillede

Slap af og nyd udsigten

Det er utroligt, hvor længe man kan bruge på bare at se ud over vandet. Havet er foranderligt, ingen dage er ens og havet kan skifte farve fra den ene time til den anden, forandre karaktér fra det ene minut til det næste.

Pladserne, der ligger aller yderst mod vandet er naturligvis de mest eftertragtede, og derfor også en smule dyrere. Men alle kan se havet fra deres plads, så der findes kun gode steder på HYGGE Strand Camping, når det drejer sig om HAVUDSIGT.

Kun ganske få pladser ligger bag servicebygningerne – hvor der til gengæld altid er læ.

"Man bliver afhængig af udsigten"

"Som gæster hos HYGGE Strand Camping lægger vi stor vægt på den udsigt, som pladsen tilbyder. Nærheden til havet og udsigten til Samsø, Tunø og trafikken fra færger og sejlbåde er dejligt beroligende. Både når vi opholder på selve campingpladsen, og når vi bevæger os langs stranden, eller blot slår et smut ud på badebroen. Vi kan varmt anbefale HYGGE Strand Camping og i særdeleshed udsigten over Aarhus Bugt og Kattegat."

Conni og Lars Hagensen

saesonplads hygge artikelbillede
udsigt-til-aktivitet

Udsigt til aktivitet på stranden og på vandet

Strandliv er underholdende, udfordrende og sjovt – om du vil deltage eller bare se på, bestemmer du naturligvis selv. Men én ting er sikker, det bliver aldrig kedeligt. Østkysten med roligt vand og let vind, lægger op til en masse aktiviteter: havkajak, paddle board, lystfiskeri, badning og meget mere.

Stranden er en dejlig legeplads for børn, der trygt kan færdes i det lave vand... fange krabber, bygge sandslotte eller lære at svømme. Eller find en hyggelig ugenert plads, hvor der er fred og ro til at nyde en god bog eller snuppe en “morfar” .