Autocamper udlejning

Lej en autocamper hos HYGGE Strand Camping – kom på landevejen i en lækker, velindrettet og moderne autocamper i Danmark eller i resten af Europa. Autocamperen er veludstyret og lever op til alle krav om komfort og funktionalitet.


Når du lejer Autocamper hos Hygge Strand Camping, kan du gratis have din bil stående hos os mens du er afsted på eventyr. Når I kommer tilbage, er der mulighed for lån af rengøringsudstyr. Vi tilbyder også 15% rabat på overnatning på Hygge Strand Camping i forbindelse med jeres lejeperiode, hvis I får brug for en overnatning enten i egen campingvogn, hytte eller i vores ferieboliger De Lux.

Indeni vores autocamper

Lej en lys og lækker autocamper

Dethleffs Trend 90 T7057 EBL er en ny autocamper, der udstråler komfort med lækre materialer både indvendigt og udvendigt. Her er rart og komfortabelt at opholde sig både i dag- og nattetimerne. Lyse og venlige nuancer byder velkommen med alt moderne udstyr i høj kvalitet.

Vognen er med enkeltsenge med lameludtræk i midten og separat toiletrum og brusekabine, køkken og face to face sidegruppe. Køkkenet indeholder vask, 3 gaskogeplader, stort køleskab 142 l. med separat frostboks 15 l. samt gasbageovn.

HUSK selv dyner, puder, linned, lagen og håndklæder. Dette kan også lejes/bestilles ved booking.

 

Her finder du inventarlisten på camperen: INVENTARLISTE

 

Funktionel og velindrettet

Dethleffs Trend 90 T7057 EBL er en velindrettet vogn til 2 personer (maks 3 personer) og 3 selepladser, der indeholder alt i udstyr:

• 3 sele og sovepladser.
• Sengemål 80 x 210 + 80 x 205 med koldskummadrasser og med opredning med udtræk i mellem ca. 50 cm. Eller opredning i sofagruppe til 1 voksen eller 2 mindre børn.
• Camperen er monteret med Thule markise i vognens længde og udvendig cykelstativ til 2 cykler
• VINTERKOMFORTPAKKE med opvarmet spildevandstank og luftbåren varme. Truma Combi varme m. el/gas
• Vandtank 120 l. Spildevandstank 90 l. og 20 l. varmtvandsbeholder

Dethleffs Trend autocamper foto

Kørekomfort og sikkerhed i top

Dethleffs Trend 90 T7057 EBL er motor- og sikkerhedsmæssig i topklasse med følgende data:

• 2,2 l diesel, kraftfuld 165 hk motor med 6 trins manuelt gear
• Bakkamera og Apple Carplay / Android
• Totalvægt 3.500 kg og må føres med almindeligt B-Kørekort (minimums alder er 25 år)
• Røgalarm og trigas alarm (Gas, kulilte og narkosealarm) og en lille håndholdt brandslukkerdåse
• Størrelse: Totallængde 740 cm, Bredde udv. 233 cm, Højde udv. 294 cm

 

VINTERKØRSEL: 
Autocamperen er udstyret med vinterdæk og snekæder i perioden 15. oktober til 15 april

Udforsk Jylland i autocamper

Når du lejer en autocamper ved HYGGE Strand Camping, så er det kun fantasien, der sætter grænser for hvilke dele af Jylland, du vil udforske. Blot 25 km syd fra campingpladsen finder du Horsens Fjord - en naturperle med skøn natur og hyggelige omliggende byer.

Kører du i stedet imod vest med autocamperen, så vil du ramme Silkeborgsøerne ved Søhøjlandet. Her kan du opleve Danmarks reneste søer, som er rige på dyreliv og med masser af parkeringspladser til autocampere.

Er du til storbysoplevelser, så finder du Aarhus blot 30 km nord fra pladsen. Byen som i 2017 blev europæisk kulturhovedstad har masser af seværdigheder, musikarrangementer og hyggelige restauranter.

Skal du udenfor Danmarks grænser, så sejler Stena Line færgen fra Grenå til Halmstad i Sverige. I Sverige er der mindre skrappe regler for overnatning i det fri, så man kan opleve den smukke natur helt tæt på.

Book - dagsleje Book - ugeleje
camping aarhus horsens

 


Priser 2023 - 2024

Lavsæson

Uge 1 - 18 og 37 - 52
(undtaget uge 42)

Pris pr. uge kr. 6.900,- Pris pr. dag kr. 1.300,-

Min. 3 dage (rabat ved langtidsleje i lavsæson)

Mellemsæson

Uge 19 - 22 og 33 - 36
 

Pris pr. uge kr. 7.900,- Pris pr. dag kr. 1.600,-

Min. 3 dage (skal bookes på mail/tlf.)

Højsæson

Uge 23 – 32 

Pris pr. uge kr. 10.900,- Pris pr. dag: Ikke muligt

Lørdag - Lørdag

 

PRISER 2024 - KLIK HER (åbner i nyt vindue)

 

Udlejes til kørsel i DK og Europa (se lejebet.). Fører skal være min. 25 år og have kørekort B, i mindst 3 år - og være Dansk statsborger. Udlejes kun til ferieformål og ikke til koncerter, festivaler og markeder og formål med turen skal altid oplyses. Alle uger er inklusiv 2.000 km/uge - Dagsleje er inklusiv 200 km/dag. Der betales 2,- pr. ekstra kørt km. I lavsæson ydes der rabat ved længere lejeperiode. Kasko/Ansvar forsikring på bilen samt autohjælp i DK og SOS International i udlandet, er selvfølgelig inklusiv. Vognen er ligeledes udstyret med Gps tracker.


Startpakke (obligatorisk pr./tur)

Indeholder 11 kg gasflaske, 5 toilet tabs, 4 ruller opløseligt toiletpapir, opvaskebørste, opvaskemiddel, viskestykke, karklud, grydesvamp samt vask af camper udvendigt. OG ca. 50 min gennemgang af alle funktioner på både bil og camper, så vi er sikre på at I får en dejlig oplevelse fra starten.

Pris kr. 899,-

Slutrengøring

Rengøring af camperen indvendigt. Dækker ikke almindelig oprydning, opvask, affaldshåndtering etc.
Vi anbefaler slutrengøring.

Pris kr. 699,-

Hund

1 hund (maks 25 kg) kan efter aftale kan medbringes. Slutrengøring skal tillægges og er obligatorisk.

Hunden på selvfølgelig ikke være i møblerne og sengen og må ikke efterlades alene i camperen :-)

Pris kr. 600,-

VIGTIGT:

Vandtank, spildevandstank og toilet SKAL tømmes før aflevering, her afregnes 1.000,- hvis dette ikke er gjort.

For sen afhentning/aflevering ifht aftalt tidspunkt afregnes med 750,- pr/påbegyndt 30 min. Senere aflevering udover 4 timer, se lejekontrakt/lejebetingelser.


OBS. Når du lejer Autocamper hos Hygge Strand Camping kan du gratis have din bil stående hos os mens du er afsted på eventyr. Når I kommer tilbage, er der efter aftale mulighed for lån af rengøringsudstyr.
Vi tilbyder også 15% rabat på overnatning på Hygge Strand Camping i forbindelse med jeres lejeperiode, hvis I får brug for en overnatning.


Booking og betaling

Ved booking 6 mdr. eller mere før afrejse betales 1/3 af lejen. 1/3 mere betales 3 mdr. før og den sidste del betales senest 30 dage før afrejse. (husk at ligge til betaling i netbanken :-)

Booking 60 dage eller mindre før afrejse betales hele lejen ved booking.
LEJEBETINGELSER: Læs mere!

Afbestilling

Afbestilling kan kun gøres skriftligt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Afbestilling indtil 60 dage før afrejse, tilbagebetales hele lejebeløbet, fratrukket 2.500,-

Afbestilling mindre end 60 dage før afrejse, tilbagebetales hele lejebeløbet, fratrukket 5.000,-

Afbestilling mindre end 30 dage, hæfter lejer for den fulde leje. Hvis udlejer formår at genudleje camperen i perioden, tilbagebetales den fulde leje, dog fratrukket 1.000,- pr./uge.

Vi anbefaler at tegne en privat afbestillings- og rejseforsikring ved eget forsikringsselskab.

Depositum

Depositum/selvrisiko på kaskoforsikring på bildelen er 6.000,- skal betales senest 7 dage før afrejse. Efter skadefri aflevering af camperen, tilbagebetales depositummet indenfor 5 hverdage.

Depositum dækker ikke skader på camperen indvendig, indbo mv. men kun kaskoskader på Autocamperen. Alle andre skader hæfter lejer 100% for.

Ved afbestilling, tilbagebetales hele depositummet altid.