Afslapning og gode forhold

Pladsen har de ideelle rammer til en afslappende ferie med gode læforhold og en hyggelig atmosfære. Nyd den parklignende campingplads med grønne arealer og kun 100 meter fra stranden med smuk udsigt over havet.

Pladserne er jævnt fordelt over hele pladsen med god plads til at være sig selv og bare nyde ferien. Du finder også pladser specielt til autocampere og et særligt teltområde – begge med borde og bænke, så campinglivet også kan nydes udendørs. Der er mulighed for tilkobling til el på hele pladsen.

1

Camping i skønne omgivelser

På HYGGE Strand Camping har vi de perfekte rammer for en afslappende ferie i naturskønne omgivelser nær Odder og Hou Strand og by – med udsigt over havet og skøn natur som nabo. Med kun 25 km til Aarhus og Horsens er du tæt på alt...

  • 100 meter til stranden
  • Egen badebro og Blå Badeflag
  • Store pladser
  • Gratis WiFi
  • Gode fiskemuligheder

Noget helt specielt er at man må "dagcampere" på Hølken Strand lige midt i mellem Saksild Strand og Hou Strand og direkte foran Campingpladsen.

Pladsens 3 stjerner sikrer, at du også får en dejlig ferie, med alt hvad du behøver for en ferie i ro og mag.

Faciliteter

Centralt placeret på pladsen finder du servicebygningerne med alle de nødvendige faciliteter, som f.eks. familierum, børne bade afdeling, bade og toiletter. Der er også stort fælleslokale, hvis familien eller klubben skal samles, til et hyggeligt arrangement.

På en dejlig solskinsdag, eller bare når lysten melder sig, er det mulig at købe lækre is i pladsens kiosk, det er også her morgenbrødet bestilles.

Er der ikke grillvejr, finder du et fælleskøkken på pladsen, hvor der findes kogeplader, ovne og mikroovn til fri afbenyttelse.

Pladsen er en hyggelig lille plads, som indbyder til hygge og afslapning for hele familien.

1